Vrouwencirkels

Een vrouwencirkel is een veilige plek waarin wij vrouwen onze authentieke zelf mogen zijn en mogen laten zien. We mogen er onze kwetsbaarheid en onze kracht ervaren en in die ervaring delen met de vrouwen in de cirkel. We mogen ons gedragen en geliefd voelen. We mogen weten dat we perfect imperfect zijn, in de cirkel en daarbuiten.

In de cirkel luisteren we naar elkaar en zien we elkaar zonder te oordelen en zonder iets te willen veranderen. We waarderen elkaar om alles wat we zijn en om alle stappen die we zetten in ons leven. We mogen van elkaar en samen leren. We waarderen wat we gemeenschappelijk hebben en wat ons als individu zo uniek maakt.

De vrouwencirkel is een veilige plek om jezelf te ervaren en te uiten zoals je bent en om dit te doen in diepe verbinding met jezelf en met je zusters. Deze diepgaande verbinding met andere vrouwen in sisterhood of zusterschap is essentieel in de heling en ontwikkeling van je vrouwelijke kracht.

In zusterschap gaan we voorbij competitie naar samenwerking, naar elkaar ondersteunen vanuit de erkenning dat we samen sterker en mooier zijn dan alleen.

We zien onszelf in elkaar en we vinden de moed om vanuit ons hart te verbinden en te leven.

We rise by lifting others.

Een vrouwencirkel is een vorm van samenkomen waarin je veilig jezelf kan zijn samen met andere vrouwen. En dat brengt heel veel moois.

Een vrouwencirkel biedt:

❤ een gelegenheid om rust te nemen en om met aandacht bij jezelf te zijn, om voor jezelf te zorgen en voor jezelf te kiezen.

❤ een plek waar je je veilig kan voelen om volledig jezelf te zijn, compleet met je schaduwkanten die je normaal liever verbergt. Zo word je meer whole of holy.

❤ de mogelijkheid om dat gevoel van veiligheid en wholeness van de cirkel mee te nemen naar buiten om ook daar meer volledig jezelf te zijn en jouw ding te doen.

❤ de ervaring om je gesteund en gedragen te voelen door de cirkel en door de andere vrouwen. Je voelt je meer verbonden met je sisters in de cirkel en daarbuiten.

❤ een kans om solidariteit tussen vrouwen te vergroten en to heal the sister wound. Zo gaan we van competitie tussen vrouwen naar sisterhood waarin we elkaar voluit steunen om onze dromen waar te maken.

Voel jij je aangesproken door deze beschrijving? Lees hier meer over vrouwencirkels en meld je aan voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de eerstvolgende cirkel.

Laten we samenkomen om samen te groeien en te bloeien.