Vrouwencirkel

Een vrouwencirkel is een veilige plek waarin wij vrouwen onze authentieke zelf mogen zijn en mogen laten zien. We mogen er onze kwetsbaarheid en onze kracht ervaren en in die ervaring delen met de vrouwen in de cirkel. We mogen ons gedragen en geliefd voelen. We mogen weten dat we perfect imperfect zijn, in de cirkel en daarbuiten.

In de cirkel luisteren we naar elkaar en zien we elkaar zonder te oordelen en zonder iets te willen veranderen. We waarderen elkaar om alles wat we zijn en om alle stappen die we zetten in ons leven. We mogen van elkaar en samen leren. We waarderen wat we gemeenschappelijk hebben en wat ons als individu zo uniek maakt.

De vrouwencirkel is een veilige plek om jezelf te ervaren en te uiten zoals je bent en om dit te doen in diepe verbinding met jezelf en met je zusters. Deze diepgaande verbinding met andere vrouwen in sisterhood of zusterschap is essentieel in de heling en ontwikkeling van je vrouwelijke kracht.

In zusterschap gaan we voorbij competitie naar samenwerking, naar elkaar ondersteunen vanuit de erkenning dat we samen sterker en mooier zijn dan alleen.

We zien onszelf in elkaar en we vinden de moed om vanuit ons hart te verbinden en te leven.

We rise by lifting others.

Dat is voor mij een vrouwencirkel en dat wil ik graag co-creëren. Deze wens heb ik al langer en deze wens wordt steeds sterker, ook nu nu we niet fysiek samen mogen komen. Die ontwikkeling opent de deuren voor een Virtuele Vrouwencirkel.

Als het zo ver is, laat ik het je hier weten.

Laten we samenkomen om samen te groeien en te bloeien.