Volle maan-meditatie met de supermaan in Schorpioen

Op donderdag 7 mei is er een supermaan in Schorpioen. Dat is een bijzonder goede gelegenheid om online samen te komen en een mooie meditatie te doen. ❤

Deze supermaan kan namelijk:

✔ zorgen voor het beleven van intense emoties
✔ je uitnodigen voor transformatie
✔ je behoefte aan nabijheid van anderen versterken.

En dat terwijl de periode waarin we leven toch al zorgt voor hevigere emoties en onvervulde behoeftes.

Schorpioen is tevens mijn zonne-teken, dus ik vind het bijzonderleuk om juist nu een meditatie te hosten.

We doen de ‘Volle maan-meditatie’ uit de Kundalini Yoga.

Dit is een mooie meditatie die gebruikmaakt van een mantra in combinatie met beweging van de handen en armen. Je mag dus lekker chanten en bewegen, en zijn en voelen. Je mag lekker jezelf zijn en tot rust komen in de meditatie.

Het is een zittende meditatie, bij voorkeur in Easy Pose, beter bekend als kleermakerszit. Gebruik vooral yogamatjes, dekentjes of kussentjes om 11 minuten te kunnen blijven zitten. Als je liever in een andere houding zit, op een kussentje, bankje of op een stoel, doe dat dan vooral.

En verder…

De meditatie zelf duurt 11 minuten. Van tevoren doen we een paar korte oefeningen. We doen geen heftige yoga, maar een beetje comfort is wel zo fijn, dus zorg vooral voor makkelijke kleding.

We beginnen om 20:30 en zijn uiterlijk 21:10 klaar.

Ik stream de meditatie via Zoom. Je bent welkom om mee te doen met en zonder beeld, wat je zelf fijn vindt. Ik neem de meditatie niet op – en ik oordeel niet over hoe je haar zit. 😉

De meditatie-sessie is op donatie-basis. Mocht je nou razendenthousiast zijn of juist helemaal tot rust komen in de meditatie, dan ben je helemaal welkom om een klein bedrag van een paar euro aan mij te doneren voor het hosten. Als je dat niet zo voelt, is dat ook prima, en ook dan ben je helemaal welkom om mee te doen.

Meld je hier aan

Om je aan te melden voor de meditatie, moet je je eerst aanmelden voor mijn gloednieuwe nieuwsbrief. Daarna krijg je de details over de meditatie in je inbox!

Meld je hier aan voor de meditatie en mijn nieuwsbrief.

Je kan je altijd weer afmelden van mijn nieuwsbrief als het je niet bevalt.

Graag tot bij de meditatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *