Lessen volgen

Mijn eerste lessenreeks vindt plaats op woensdagochtend in Suniya in Wageningen. Het thema is the Ten Bodies: we doen yoga voor de tien lichamen van de mens. Een introductie over het thema lees je hier.

Vroege Kundalini Yoga op woensdag

Data: Woensdagen van 15 januari t/m 8 juli
Tijd: 7:30 – 8:30
Locatie: Yogacentrum Suniya, Haagsteeg 4, Wageningen thuis:
online yogalessen tot we weer veilig fysiek samen kunnen komen

Kan je er een les niet bij zijn? Het is mogelijk in overleg in plaats van mijn les een andere Kundalini Yogales in Suniya te volgen.

Eventueel in het Engels

Het is mogelijk dat de les in het Engels gegeven wordt, als er iemand meedoet die geen Nederlands verstaat. Als iets niet duidelijk is, kan je altijd vragen om verduidelijking. Desgewenst kan ik de les ook grotendeels tweetalig geven. Je bent welkom om hier naar te vragen.

Tarieven en mogelijkheden

Deelname kost 10 euro per les. Studenten en minima krijgen korting en betalen 7,50 euro per les. Als je later instroomt, betaal je alleen voor de lessen die nog volgen.

Een andere mogelijkheid is het Kundalini Yoga Unlimited abonnement van Kundalini Yoga Wageningen; daarmee volg je onbeperkt lessen in Kundalini Yoga, mannenyoga en hormoonyoga. Deze lessen worden allemaal gegeven in Suniya en mijn lessen vallen hier ook onder.

Eerst proberen?

Ben je nog niet bekend met Kundalini Yoga? Ik bied je de mogelijkheid om eerst kennis te maken met een gratis proefles. Kundalini Yogalessen zijn erg gevarieerd, waardoor deelname aan één les een vertekend beeld kan geven. Daarom is het ook mogelijk om drie kennismakingslessen te boeken voor 25 euro.

Aanmelding

Aanmelden voor het hele seizoen of drie proeflessen kan hier via Kundalini Yoga Wageningen. Beter nog is om direct met mij contact op te nemen en te vermelden wanneer je wilt deelnemen.

Op de website van Kundalini Yoga Wageningen vind je ook de andere docenten in Suniya in Wageningen en daar kan je je ook voor hun lessen aanmelden, evenals voor het Kundalini Yoga Unlimited abonnement.